جدال بی پایان

سرانجام ازدواج لجبازها
لجبازی قاتل زندگی مشترک است
لجبازی و یکدندگی خصوصیتی آزاردهنده است که می تواند از کودکی همراه انسان باشد و در بزرگسالی نه تنها خانواده و دوستان را آزار دهد، بلکه زندگی مشترک را هم با مشکل جدی مواجه سازد. اگر نامزد لجباز و کله شقی دارید یا در دوره آشنایی به سر می برید و متوجه خصوصیت لجبازی در طرف مقابل شده اید، بهتر است این مطلب را بخوانید و بعد درباره ازدواجتان تصمیم بگیرید.
لجبازی یعنی چی؟
لجبازی قاتل زندگی مشترک شما و دردی است مزمن در روابط زناشویی. لجبازی یکی از رفتارهای ناسازگارانه است؛ یعنی پافشاری روی نظرات و عقیدههای خود و مخالفت با نظرات و عقیدههای دیگران که این مخالفت گاهی آگاهانه و گاهی ناآگاهانه است. اصولا لجبازی یک نوع رفتار و واکنش نامطلوب است که به صورتهای مختلف خود را نشان میدهد از جمله آسیب رساندن به دیگران، ناسزا گفتن، گریه کردن و فریاد کشیدن، شکستن وسایل، آسیبرساندن به خود و دیگران.
لجبازها را چطور تشخیص دهیم؟
زود عصبانی می شود: فرد لجباز با کوچکترین مخالفتی با خواستههایش به شدت ناراحت و عصبانی میشود و شروع به ناسازگاری میکند.
دلیلتراشی می کند: یعنی برای تصمیم های خود، دلایل عجیب و غریب و بی اهمیت می آورد و اشتباهاتش را به گردن دیگران می اندازد.
فرافکنی می کند: او لجبازی خود را ندیده می گیرد و آن را به دیگران نسبت می دهد. مثلا می گوید: «تو داری لجبازی می کنی»، «تو من را مجبور به لجبازی می کنی» و...
بی قانون است: فرد لجباز کوچکترین مقررات را زیرپا گذاشته و در مقابل آن بیاعتنایی میکند. قانون برای او تعریف شخصی دارد و هر جا به نفع خودش باشد آن را اجرا می کند.
زودرنج و حساس است: او از اطرافیان توقع بیش از حد دارد با وجود ا ینکه خود را متعهد به انجام سخن دیگران نمیداند.
ارتباطات اجتماعی ضعیف دارد: بیشتر مواقع تنها بوده و نمیتواند ارتباط اجتماعی مناسبی برقرار کند. فرد لجباز دارای خلقی افسرده و مضطرب بوده و افکاری پریشان دارد.
اعتماد به نفس کمی دارد: در این افراد پایین بودن اعتمادبهنفس و عدم خودباوری مثبت و پذیرفتن خود واقعی مشهود است هرچند او سعی می کند این واقعیت را کتمان کند.
اهل داد و قال است: فرد لجباز شلوغ کاری زیادی می کند و کینه توزی خود را در بوق و کرنا می کند.
یکی از آثار منفی لجبازی،اختلاف زوجین می باشد
لجبازی خانوادگی
بدون تردید روحیات پدران و مادران در فرزندان اثر میگذارد. اگر در خانواده نامزدتان بقیه بچه ها هم لجباز هستند یا پدر و مادری لجباز وجود دارد، باید خیلی محتاط باشید. شما وارد خانواده ای خواهید شد که هرکس سر مواضع خود ایستاده و حاضر به درک عقاید دیگران نیست. و این یعنی یک جنگ تمام عیار و تمام ناشدنی.
زندگی با یک همسر لجباز
جر و بحثهای زناشویی و اختلافنظرهای همسران مسئلهای است که همه زوجها آن را تجربه میکنند اما اهداف زوجها با هم در این میان متفاوت است و گاهی خودشان از این موضوع آگاه نیستند. بعضیها دوست دارند هرچه زودتر جر و بحث و بگو مگو را پایان دهند و دوباره آرامش را به رابطه خود بازگردانند و به هر چیزی برای به دست آوردن آرامش متوسل میشوند. بعضیها نیز این بگومگوها را میدان جنگی تصور میکنند که باید پیروز آن شوند و اینها نیز به هر کاری برای پیروز شدن دست میزنند، این افراد با لجبازی تمام بحث را کش میدهند و نمیخواهند اشتباهات خود را بپذیرند و در برابر هر حرفی جوابی میدهند و در برابر هر عملی رفتاری از خود نشان خواهند داد.
یکی از آثار منفی لجبازی ، اختلاف زوجین می باشد که سلامت روان اعضای خانواده را تهدید میکند. فرد لجوج قدرت تصمیمگیری و استقلال فکری مناسبی ندارد و نمیخواهد خواستههای غیرمنطقی خود را کنار بگذارد. فرد لجباز به نظر دیگران احترام نمیگذارد و تنها خواسته خود را میبیند. افراد با لجبازی نمیتوانند راهحلهای مناسبی برای مسائل پیدا کنند و توجیه منطقی را نمیپذیرند. هنگام برخورد با مسئلهای، زن و مرد باید با لحن مناسب با هم صحبت کنند. زن و مرد هنگام کشمکش باید تعادل و آرامش خود را حفظ کنند تا موضوع مورد بحث منجر به اختلاف بیشتر نشود.
چه کنیم؟
لجبازی یک خصوصیت اکتسابی است که اگرچه خیلی ها مبتلای آن هستند اما بسیار خطرناک است و می تواند زندگی مشترک را ریشه کن کند. فرد لجباز به بلوغ روانی نرسیده و توانایی کنترل عواطف و هیجانات خود را ندارد. در زندگی چنین فردی تدبیر و فداکاری و درک متقابل جایی ندارد. او به گذشته می چسبد و انتقام جو است. اگر فکر می کنید آنقدر عاشق یکدیگر هستید که ممکن است این روحیه لجبازی تحت الشعاع عشق قرار بگیرد اشتباه می کنید. لجبازی همه زندگی یک فرد را زیر و رو می کند و می تواند همان طور که درباره دیگران اتفاق می افتد، در رفتار با عزیزترین فرد زندگی یک آدم لجباز که شما باشید هم رخ دهد. آدم های لجباز حتی با خودشان هم لج می کنند و مصلحت و منطق و صلاح زندگی شان را قربانی لجبازی با خود یا اطرافیان می کنند.
ازدواج با یک فرد لجباز فقط وقتی جایز است که او این روحیه را کنار بگذارد. ترک لجبازی معمولا با همکاری یک روانشناس امکان پذیر است. بنابراین تا طرف مقابل تان درمان نشده، پا توی دهان شیر نگذارید!
رابطه تان بااین نشانه ها به شکست نزدیک است
هر رابطه ای احتیاج به عشق و حمایت دارد
آیا رابطه ای که دارید، موجب ناراحتی شما می شود؟ اگر احساس خوب و مثبتی دارید، احتمالا در رابطه ای سالم و شاد به سر می برید. اما گاهی هم پیش می آید که یک رابطه به بن بست می رسد. دلایل این شکست چه می تواند باشد؟ ما در اینجا 7 دلیل این که چرا یک رابطه با شکست مواجه می شود، برایتان آورده ایم.
اغلب رابطه ها به این دلایل شکست می خورند
برای رابطه خود چک لیست دارید
این که بدانید از یک رابطه چه چیزی می خواهید یا حتی نمی خواهید، بسیار خوب است اما آماده کردن فهرستی از خصوصیات شریک زندگی تان، تنها انتظارات و خواسته های شما را بالا می برد و در مدت کوتاهی منجر به دعوا و اتمام رابطه می شود. یک رابطه ایده آل بیشتر بر پایه احساس است تا عقل. به توانایی های شریک زندگی خود اعتماد کنید.
بیش از حد یکدیگر را نقد می کنید
صداقت در هر رابطه ای ضروری است اما اگر مدام از شریک زندگی تان انتقاد کنید، اعتماد به نفس او پس از مدتی کاهش می یابد و موجب افسردگی اش می شود. این که یکی مدام از وزن، ظاهر، قد، دوستان، سبک زندگی و کارتان انتقاد کند، احساس بی ارزشی به شما دست می دهد. قبل از هر انتقاد از خودتان بپرسید: «آیا انتقاد من واقعا صادقانه و به جا است یا خیر؟»
حسادت خود را کنترل نمی کنید
هر رابطه ای احتیاج به عشق و حمایت دارد اما حسادت می تواند این زیبایی را از بین ببرد. شما می توانید نشانه های حسادت را در شریک زندگی تان به سادگی بیابید. آیا او از شنیدن این که دوست اش در شرکتی معتبر استخدام شده ناراحت می شود؟ آیا از این که شما با جنس مخالف صحبت می کنید به خشم می آید و شما را متهم به خیانت می کند؟
فکر می کنید صداقت در رابطه اهمیتی ندارد
ممکن است دروغ مصلحتی به رابطه آسیب نزند اما عدم صداقت نشان دهنده بی احترامی شما به شریک زندگی تان است. دروغ گفتن منجر به بی اعتمادی، ناراحتی و عصبانیت می شود. این که در شرایط گوناگون با همدم تان صادق باشید، بسیار اهمیت دارد. شما باید تحت هر شرایطی این دو جمله را از خود بپرسید: «آیا می توانم به او اطمینان کنم؟ آیا او نیز همین انتظار را از من دارد؟»
ناعادلانه یگدیگر را سرزنش می کنید
سرزنش کردن مداوم، واقعا آزار دهنده است و موجب می شود که فرد احساس کند همیشه در اشتباه است. بهتر است به جای سرزنش کردن، مسئولیت کارهای خود را به عهده بگیریم و با شریک خود تحت هر شرایطی، با احترام برخورد کنیم.
به بلوغ احساسی نرسیده اید
بلوغ در رابطه ربطی به سن ندارد. مراقب افرادی که به هر دلیلی از کوره در می روند، باشید. در ابتدای رابطه بیشتر افراد جلوی احساسات منفی خود مانند حسادت، خشم و عصبانیت را می گیرند اما شما باید رفتار طرف مقابل تان را در موقعیت های مختلف زیر نظر داشته باشید. گاهی افراد نابالغ برای رشد خود از شما کمک می خواهند اما مراقب باشید، تغییر دادن افراد کار ساده ای نیست.
یکدیگر را کنترل می کنید
رابطه با فردی که مدام می خواهد شما را کنترل کند، خسته کننده است و خشنود کردن چنین آدمی کار ساده ای نیست. آنها دوست دارند زندگی شما را با قوانین خود پیش ببرند. به این نشانه ها دقت کنید: به شیوه لباس پوشیدن شما انتقاد می کند، گوشی و ایمیل تان را کنترل می کند، بدون خبر به خانه یا محیط کار شما می آید.
منبع:برترینها
متن نظر ...سلام آماده کردن فهرستی از خصوصیات شریک زندگی تان، تنها انتظارات و خواسته های شما را بالا می برد و در مدت کوتاهی منجر به دعوا و اتمام رابطه می شود. یک رابطه ایده آل بیشتر بر پایه احساس است تا عقل. به توانایی های شریک زندگی خود اعتماد کنید.ومراقب شیطنت هاباشید
متن نظر ... چقدرمرده کج اخلاقه
متن نظر ...بیشتر مواقع تنها بوده و نمیتواند ارتباط اجتماعی مناسبی برقرار کند. فرد لجباز دارای خلقی افسرده و مضطرب بوده و افکاری پریشان دارد. واقعیه
متن نظر ...با یاروآقابداخلاقی ممنوع
متن نظر ... یارو وحشیه نکشدش این دیوا نست
متن نظر ...بداخلاقی کثیف ومحکوم است چه رسدبه لجبازی واحمقی
متن نظر ...جالب بود
متن نظر ... بداخلاقی مطلق وحشیانه است
متن نظر ...یکی از انواع خشونتها، خشونتخانگی است خشونت، معضلی است که در هر جامعه انواع مختلف آن را با شدت کمتر و بیشتر میتوان شاهد بود و میتوان گفت این معضل وابسته به مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است و برای کاهش آن باید مسائل دخیل در آن را شناسایی و زیرساختهای مناسب آن را آماده کرد. یکی از انواع خشونتها، خشونتخانگی است. به خشونتی، خشونت خانگی یا خانوادگی گفته میشود که در یک رابطه خانوادگی بینطرفین دعوا وجود داشته باشد. بهعنوان مثال درگیری بین دو برادر برای ارث و میراث. البته این امکان نیز وجود دارد که این دو برادر در دو خانه جدا زندگی کنند
متن نظر ... رنج می برم ازاین ادمها
متن نظر ...بابااین دیونست بااین اخلاقش
متن نظر ... رحمت به ادمهای حسابیییییییییییییییییییییییی